SØDERLUND DESIGN AS

Utfører små og store spesialbestillinger - alt fra enkle smykker til ordførerkjeder. Omarbeider og reparerer i stort sett alt av gull, sølv og diamantsmykker. Alle smykkene lages fra idé til ferdig produkt på eget gullsmedverksted på Lillehammer.

Alle smykker kjøpt hos Søderlund Design as kan pusses opp igjen, som regel uten kostnad, det er bare å komme innom verkstedet. Ta kontakt på e-post hvis du ønsker å sende smykket til oppussing med posten.

 

 FRANK SØDERLUND

I 1981 ble jeg utdannet gullsmed, etter fem år i lære ved Cesons i Gøteborg. Jeg ønsket å lære meg mer om formgivning, spesifikt i gullsmedfaget, og gikk derfor to nye år på gullsmedhøgskolen i København. Der ble jeg også tildelt den Danske kunsthåndverkerprisen av 1879. Etter den tid har jeg tegnet og utført flere ordførerkjeder til bl.a. Lom, Vågå, Skjåk, Nord Fron, Sør Fron og Hemne kommune.

Har gullsmedverksted med utsalg av egenproduserte smykker på Lillehammer. Jeg er er glad i nye utfordinger, og har speisalisert meg på å lage unike smykker etter ønske. Gjerne omsmeltet av kundens gamle gullsmykker og stener. Søderlund Design ble etablert 1987, omdannet til AS i 2012.